Documente PPPS

Dacă nu respectam sentințele pronunțate de Instanțele Judecatorești , nu avem ce căuta in politică și in viața socială !
Cine dezbină oamenii , este lipsit de demnitate , ratiune și patriotism .
Nicolae Iorga spunea că 
un patriot se recunoaște prin faptul că iubește, respectă și caută să adune și să îmbunătățească tărâmurile și oamenii , 
pe când un șovinist urăște tot ce nu-i seamănă și dezbină oamenii”. 
Mihai C. Băcescu spunea că 
o patrie iubită se recunoaște din prima vedere fiindcă este o patrie curată, nepoluată, care arată frumos și primitor, indiferent că-i săracă sau bogată, că în ea auzim o singură limbă ”.


Actul Constitutiv și Fondatorii PPPS
PARTIDUL PENSIONARILOR ŞI PROTECŢIEI SOCIALE
transformat in
PARTIDUL POPULAR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE


Partidul Popular si al Protectiei Sociale (P.P.P.S.), fost Partidul Pensionarilor si al Protectiei Sociale, este un partid politic din Romania. Orientarea partidului este una de centru-dreapta, cu tendinte de stanga dar si de mijloc.

Din initiativa unui mare grup de pensionari ceferisti de la Depoul Central si Gara de Nord Bucuresti, la care grup s-au alaturat si multi alti pensionari din capitala, a luat fiinta Partidul Pensionarilor din Romania legalizat prin decizia nr. 21/12 decembrie 1994 de Tribunalul Bucuresti, care dispune inregistrarea in Registrul Partidelor Politice la grefierul acestui tribunal.

Initiativa infiintarii unui partid politic al pensionarilor din Romania a fost fortata si determinata de nivelul tot mai scazut de trai al pensionarilor, alocarea unor pensii cu mult sub meritul sau strictul necesar si al decentei. Expunerea pensionarilor la infometare si cersit, in imposibilitatea de a-si mentine si intretine familia, apartamentele, practic s-a creat un genocid asupra lor, ei fiind aruncati la lada de gunoi a istoriei. Un segment al populatiei care s-a jertfit si sacrificat pentru reconstruirea tarii dupa cel de-al doilea razboi mondial a fost badjocorit si dispretuit, uitat de catre guvernanti.

Conducerea de atunci a partidului, din anii 1994-95 si cei de dupa ei, a crezut ca pensionarii fiind o mare masa de oameni intelepti se vor uni intr-un partid puternic si se vor lupta pentru interesele si drepturile lor legitime. Ca reprezentantii lor vor fi prezenti si alesi in toate organismele de conducere ale tarii: in consilii locale si judetene, Parlamentul si Guvernul tarii, participand astfel la elaborarea unor legi drepte si corecte care sa le protejeze drepturile legitime pe care si le-au castigat prin munca lor.

Nu a fost sa fie asa, cu toata lupta conducerii partidului, deoarece pensionarii nu s-au unit sub umbrela lor, sigla partidului, care de fapt reprezinta protectia omului, deoarece au fost inselati in asteptarile lor de marile partide politice cu sau fara istorie. Acestea, temandu-se ca vor fi invinsi in alegeri de Partidul Pensionarilor si-au inceput lupta diversionista prin manipularea pensionarilor si divizarea lor in diferite federatii si organizatii de pensionari cum sunt:

    *  Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania;
    * Uniunea Generala a Pensionarilor;
    * Confederatia Unirea a Pensionarilor;
    *  Alianta Pensionarilor;
    *  Asociatia Nationala a Asociatiilor Pensionarilor, cat si alte  asociatii si federatii circa 13 la numar.

Conducerile acestor federatii si uniuni ale pensionarilor sunt sprijinite de catre guvernantii zilei, stimulati prin diferite mijloace, in special cu bani, iar sefii lor sunt retribuiti cu salarii echivalente cu cele ale unui secretar de stat.

          La randul lor, conducerile acestor federatii si uniuni, manipuleaza conducerile filialelor judetene din tara si le stimuleaza cu bani, produse alimentare sau nealimentare (ulei, zahar, orez, pixuri, brichete etc.) pentru a le asculta sfaturile in privinta votului in pofida faptului ca ei se declara apolitici si nonguvernamentali. Fiind in aceasta situatie absolut toate cele 13 federatii si organizatii de pensionari, au tot interesul sa manipuleze marea masa de pensionari in interesul altor partide politice si in special a celor de la guvernare si sa nu voteze cu partidul care le-a purtat numele si le apara interesele deoarece, in cazul in care pensionarii, in marea lor masa, ar vota cu acesta respectivii si-ar pierde privilegiile si avantajele materiale de la guvern si alti sponsori interesati in promovarea intereselor meschine ale partidelor de la guvernare.

Partidul Pensionarilor fiind un partid sarac, nu si-a permis stimulari de nici un fel fata de nimeni si a ramas fara voturi din partea pensionarilor in anii: 1996, 2000, 2004 nereusind astfel din cei peste sase milioane de pensionari sa obtina nici macar 5% din voturile exprimate pentru a patrunde in Parlamentul Romaniei unde sa reprezinte interesele a aproximativ 40% din populatia cu drept de vot din Romania.

Astfel pensionarii nu sunt reprezentati in Parlamentul sau Guvernul Romaniei, nu au pe nimeni sa le apere drepturile, dar culmea, tot ei se plang si fac diferite demonstratii in tara: picheteaza prefecturile judetene si sediul guvernului de parca nu ei singuri ar fi vinovati pentru naivitatea cu care si-au dat votul altor partide si pe cale de consecinta pentru starea in care au ajuns.

Mai mult decat atat, s-a incercat dezbinarea partidului sau absorbirea acestuia de catre alte partide, prin fosti conducatori tradatori, impreuna cu persoane cu functii in conducere in partid, bineinteles contra unor avantaje substantiale intre anii 2000-2004.

Membrii de partid, ramasi fideli, au luptat din greu prin instante judecatoresti sa-si recastige insasi existenta partidului. Avand dreptatea de partea lor, instantele judecatoresti le-a dat castig de cauza, iar noua conducere, legal si statutar aleasa, a curatat partidul de dihorii tradatori, cu interese personale si i-au exclus din partid.

Dat fiind faptul ca Partidul Pensionarilor nu a fost sustinut in alegeri de marea masa a pensionarilor la nivel local sau parlamentar din anii 1996, 2000 si 2004 datorita motivelor aratate mai sus, Conferinta Nationala a Partidului din data de 14 mai 2005, analizand aceasta situatie a hotarat cu mare majoritate de voturi, schimbarea denumirii partidului in PARTIDUL POPULAR SI AL PROTECTIEI SOCIALE, iar sigla partidului ramanand aceeasi umbrela deschisa cu inscriptia P.P.P.S. pe calota acesteia.

Schimbarea denumirii partidului a fost aprobata de Tribunalul Bucuresti prin decizia nr. 51 din 26.10.2005 si a dispus totodata inregistrarea acestei modificari in Registrul Partidelor Politice aflat la Grefa Tribunalului Bucuresti.

Aceste modificari dau posibilitatea si altor categorii sociale defavorizate sa devina membrii ai Partidului Popular si al Protectiei Sociale si sa-l sustina in viitoarele alegeri prin votul lor si al altor persoane apropiate. Desigur s-a modificat si statutul partidului, dar mai ales programul politic care, prin prevederile sale, protejeaza nu numai pensionarii ci toata populatia defavorizata a tarii cum sunt: somerii, disponibilizatii, tinerii, studentii, invalizii si veteranii de razboi, copii parasiti si orfanii, handicapatii, nevazatorii cat si marea masa a muncitorilor din productie cu salariile in cuantum de minimum pe economie, cadre din sistemul sanitar si invatamant, agricultorii precum si altii care se simt nedreptatiti de sistemul economic social si politic.

Astfel partidul nu ramane izolat numai cu categoria pensionarilor deschizandu-si portile catre toate categoriile sociale din tara. De la schimbarea denumirii partidului mii de cetateni au solicitat inscrierea lor in acest partid P.P.P.S..

Semnul electoral al partidului este imaginea unei umbrele deschise avand inscrise pe calota literele P.P.P.S..

Partidul este organizat si functioneaza pe criteriile administrativ teritoriale ale Romaniei cuprinzand:

    * Organizatii judetene si organizatia municipiului Bucuresti si respectiv de sector;
    *  Organizatii municipale, orasenesti si comunale;
    * Organizatii locale de cartier si satesti.

Totalitatea organizatiilor de pe teritoriul unui judet formeaza o organizatie judeteana. Organizatia municipiului Bucuresti este asimilata cu o organizatie judeteana.

Partidul Popular si al Protectiei Sociale este un partid democrat de centru cu o accentuata componenta sociala, ocupandu-se cu precadere de rezolvarea prin mijloace politice a problemelor specifice de protectie sociala a celor defavorizati avand la baza, democratia, demnitatea nationala, dreptatea sociala cu o doctrina sociala.

Partidul Popular si al Protectiei Sociale se delimiteaza net de extremismul politic de orice fel fie de dreapta fie de stanga, respecta Constitutia si Legile Romaniei.

Partidul Popular si al Protectiei Sociale sustine democratia parlamentara, pluripartitismul, separarea puterilor in stat, sustine si apara statul unitar national si suveran, lupta pentru pastrarea independentei si integritatii teritoriale a tarii, militeaza pentru dezvoltarea relatiilor pasnice cu toate statele lumii pe baza principiilor si normelor dreptului international.

Partidul Popular si al Protectiei Sociale poate infiinta fundatii, cluburi, edituri, ziare si publicatii proprii in conformitate cu prevederile legale in vigoare.



Extras din Registrul Partidelor Politice


01.10.2003 – PARTIDUL PENSIONARILOR ŞI PROTECŢIEI SOCIALE – P.P.P.S. Actuala denumire a partidului este PARTIDUL POPULAR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE (12.12.2006)
 
Decizia civilă nr.34/27.08.2003 – Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă – dosar nr.33/P/2003 – definitivă prin necontestare.
Sediul central: Bucureşti, str.Băcani nr.3-5, sector 3
Preşedinte: Ion Ionescu
Membri fondatori: Ilie Cornel; Cârstea Ion; Grigore Gheorghe; Schipoancă Ionel
 
 - Modificări: (12 dec.2003) – decizia civilă nr.32/20.08.2003 – T.B.-Secţia a III-a Civilă – dosar nr.15/P/2003 – definitivă prin decizia civilă nr.2544/14 nov.2003 – C.A.B.- Secţia a III-a Civilă – dosar 2981/2003 – încuviinţează modificarea statutului petentei şi ia act de schimbarea organelor de conducere executive conform procesului verbal al Congresului Extraordinar din 10.05.2003.
Preşedinte executiv: avocat Ion Ionescu;
Prim-vicepreşedinţi: Drăgănescu Ion, Ilie Cornel, Chira Augustin, Angelescu Ion, Tănase Dumitru;
Vicepreşedinţi: Ghinea Emilian,  Ştefan Vasile, Popovici Ştefan, Mândescu Marin, Stamate Ion, Drăgănescu Ion, Chendrean Ana, Ilie Cornel, Andrei Gheorghe, Mărginean Ion;
Secretar General: Cârstea Ion;
Secretar Executiv: Olteanu Alexandra  
-  La data de 15.09.2004 PARTIDUL PENSIONARILOR ŞI PROTECŢIEI SOCIALE DIN ROMÂNIA a depus documentele care atestă desfăşurarea Congresului al III-lea al partidului, din data de 28.08.2004, pentru a se înscrie în Registrul Partidelor Politice, conf. art.24 al. 1 lit.a din Legea nr.14/2003.

 - Modificări: (28 dec.2004) – decizia civilă nr.50/26.11.2004 – T.B.-Secţia a III-a Civilă – dosar nr.54/P/2004 – definitivă prin necontestare, se ia act de modificarea intervenită la nivelul conducerii partidului în sensul schimbării acesteia:
Preşedinte: Chira Augustin; Preşedinte executiv: Dumitrescu Ştefan; Prim-vicepreşedinte: Mărgineanu Iosif; Secretar general: Radu Mihai; Purtător de cuvânt: Fetcu Petre.

 - Modificări: (6.04.2005) – Încheierea din 10.01.2005 – T.B.Secţia a III-Civ. – dosar nr.54/P/2004 – definitivă prin decizia civilă nr.419/24.03.2005 a Curţii de Apel Bucureşti - - Secţia a III-a Civilă – dosar nr.444/2005: admite cererea formulată de petentul P.P.P.S. cu sediul în Bucureşti, str.Lipscani nr.104, sector 3. Dispune îndreptarea erorii materiale strecurate în dispozitivul deciziei civile nr.50/26.11.2004 în sensul că la noua conducerea partidului să fie trecuţi: preşedinte Chira Augustin şi purtător de cuvânt Fetcu I.Petre.

- La data de 05.07.2006 PARTIDUL PENSIONARILOR ŞI PROTECŢIEI SOCIALE DIN ROMÂNIA a depus documentele care atestă desfăşurarea Conferinţei Naţionale a partidului din data de03.06.2006, pentru a se înscrie în Registrul Partidelor Politice, conf. art.24 din Legea nr.14/2003.

- Modificări : (12.12.2006) – Decizia civilă nr.51/26.10.2005 – Tribunalul Bucureşti - Secţia a IV-a Civilă – dosar 30/P/2005: Admite cererea principală, formulată de petentul PARTIDUL PENSIONARILOR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE, cu sediul în Bucureşti, B-dul Dacia nr.97, sector2 şi cu sediul ales în Bucureşti, B-dul Camil Ressu nr.3, bl.13A, sc. A, et.6, ap.27, sector 3. Respinge cererea de intervenţiei în interes propriu, formulată de intervenientul CAZACU MIHAI, domiciliat în Bucureşti, B-dul Ghencea  nr.30, bl. C76, ap.80, sector 6, ca neîntemeiată. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu, formulată de intervenientul PARTIDUL POPULAR DIN ROMÂNIA, cu sediul în Bucureşti, str. Pecetei nr.4A, bl.4, et.4, ap.188, sector 1, ca neîntemeiată. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu, formulată de interveninetul PARTIDUL NAŢIONAL ŢĂRĂNESC CREŞTIN DEMOCRAT,cu sediul în Bucureşti, B-dul Carol I, nr.24, sector 2, ca neîntemeiată. Ia  act de modificarea Statutului PARTIDULUI PENSIONARILOR ŞI PROTECŢIEI SOCIALE cu privire la denumirea partidului, în sensul că acesta se va numi PARTIDUL POPULAR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE. Dispune înregistrarea acestei modificări în Registrul partidelor politice aflat la grefa Tribunalului Bucureşti. Cu drept de contestaţie la Curtea de Apel Bucureşti în termen de 5 zile de la comunicare.
Decizia civilă nr.1844/23.10.2006 – Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, dosar nr.234/2/2006: Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de contestatorii  Partidul Popular din România, Ilie Gheorghe Vasile Cornel, Partidul Solidarităţii Democratice pentru Şanse Egale şi o Societate mai Bună şi Organizaţia de Partid a Pensionarilor din Sectorul 4 Bucureşti, în contradictoriu cu intimaţii Cazacliu Mihai, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat  şi Partidul Pensionarilor şi Protecţiei Sociale, împotriva decizie civile nr.51 din 26.10.2005 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă, decizie pe care o menţine. Irevocabilă.

 - Modificări  - La data de 14.12.2007 PARTIDUL POPULAR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE a depus documentele care atestă desfăşurarea Conferinţei Naţionale a partidului din data de 07.12.2007, pentru a se înscrie în Registrul Partidelor Politice, conf. art.24 din Legea nr.14/2003.

 - Modificari  - La data de 28.12.2007 PARTIDUL POPULAR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE a depus listele actualizate cu membri susţinători ai Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale pentru a fi consemnate în Registrul Partidelor Politice, conform art.27 din Legea nr.14/2003.

Nr. crt.
Judeţul/oraşul
Nr. semnături
Nr. total liste
1.
ARGEŞ
2658
84
2.
BACĂU
1480
39
3.
BIHOR
364
17
4.
BOTOŞANI
931
20
5.
BRAŞOV
2188
57
6.
BUCUREŞTI
4455
98
7.
BUZĂU
811
17
8.
CONSTANŢA
2317
255
9.
CLUJ
965
25
10.
DÂMBOVIŢA
1796
45
11.
GALAŢI
816
17
12.
GIURGIU
768
16
13.
GORJ
720
15
14.
HUNEDOARA
1104
23
15.
IAŞI
1082
31
16.
IALOMIŢA
542
15
17.
ILFOV
981
25
18.
MARAMUREŞ
2230
60
19.
MEHEDINŢI
720
15
20.
MUREŞ
720
17
21.
NEAMŢ
973
21
22.
PRAHOVA
1327
52
23.
SATU MARE
847
18
24.
SALAJ
294
6
25.
SUCEAVA
911
23
26.
TELEORMAN
2536
54
27.
TIMIŞ
1397
47
28.
VASLUI
455
12
29.
VALCEA
816
17
30.
VRANCEA
1630
78
TOTAL
38836
1219


- Modificari  - La data de 08.02.2008 PARTIDUL POPULAR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE a depus, pentru a se înscrie în Registrul Partidelor Politice, conf. art.24 din Legea nr.14/2003, documentele care atestă desfăşurarea Congresului al IV-lea al Partidului din data de 27.01.2008 şi anume:
                               - Ordinea de zi a CONGRESULUI al IV-lea al Partidului
                               - Planul de măsuri
                               - Procesul Verbal de Validare al Alegerilor
                               - Procesul Verbal de numărătoare a voturilor
                               - Statutul modificat şi Programul Partidului
                               - Procesul verbal de desfăşurare a lucrărilor Congresului
                               - Programul Partidului.
Modificări  – Decizia civilă nr.1844 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosar nr. 234/2/2006, în şedinţa publică din data de 23.10.2006: Respinge ca nefondată contestaţiile formulate de contestatorii Partidul Popular din România, Ilie Gheorghe Vasile Cornel, Partidul Solidariăţii Democratice ptr. Sanse Egale şi o Societate mai Bună şi Organizaţia de Partid a Pensionarilor din sectorul 4 Bucureşti, în contradictoriu cu intimaţii Cazacliu Mihai, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat şi Partidul Pensionarilor şi Protecţiei Sociale împotriva deciziei civile nr. 51 din 26.10.2005 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV a Civilă , decizie pe care o menţine
Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică  la data de 23.10.2006

Decizia civilă nr.1385 /29.06.2007  pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosar nr. 2047/2/2007, în şedinţa publică din data de29.06.2007: Respinge ca nefondată contestaţia în anulare formulată de contestatorul Ilie Gheorghe Vasile Cornel împotriva deciziei civile nr. 1844 din 23.10.2006 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV a Civilă în dosarul nr. 234/2/2006, pronunţată în şedinţa publică din data de 29.06.2007

Decizia nr. 7843 pronunţată de  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Secţia Civilă şi de Proprietate Intelectuală în dosar nr.  2047/2/2007 , pronunţată în şedinţa publică din data de 20.11.2007:

Respinge ca inadmisibil recursul declarat de contestatorul Ilie Gheorghe Vasile împotriva deciziei nr. 1385 din 29 iunie 2007 a Curţii de Apel Bucureşti Secţia a IV a Civilă.
                Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică  la data de 20.11.2007.

Modificări  (06.05.2009)– Sentinţa civilă nr. 20 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IIIa Civilă în dosar nr.  6873/3/2008 , în şedinţa publică din data de 06.05.2009:

dmite în parte cererea principală astfel cum a fost modificată formulată de petentul PARTIDUL POPULAR ŞI AL PROTECŢIEI SOCIALE – cu sediul în Bucureşti, str. Academiei nr. 2, et. 2, sector 3
 A

Ia act de modificările aduse statutului şi programului politic al Partidului Popular şi al Protectiei Sociale, precum si de schimbările intervenite în organele de conducere ale aceluiaşi partid, aprobate de Congresul P.P.P.S.. sin 27.01.2008.

Dispune înregistrarea acestor modificări în  Registrul partidelor politice de la Tribunalul Bucureşti.
Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenientul Ilie Gheorghe Vasile Cornel domiciliat în Bucureşti, Bd. 1 Mai nr.26, bl.6S14, sc.1, et.3, ap.46, sector 6.

Cu drept de contestaţie în 5 zile de la comunicare
Pronunţată în şedinţă publică  la data de 06.05.2009.

Extras /Congresul P.P.P.S. din 27 ianuarie 2008.
S-au actualizat Statutul şi Programul PPPS:
(……………………………)
Preşedinte: Senator Dr. Dan Claudiu Tănăsescu
Preşedinte Executiv: Ilie Georgescu
Primvicepreşedinţi: Dumitru Constantin şi Augustin Chira
Secretari Generali: Constantin Dinu, Ion Pogan, Florea Mitroi
(………...............................)

Modificare (19.03.2010)  Decizia civilă nr. 244 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III a Civilă şi pentru Cauze cu Minori şi Familie în dosar nr.  6873/3/2008 ( 201/2010), în şedinţa publică din data de  22.02.2010:
Anulează, ca netimbrată, cererea de recurs (contestatie)formulată de  PARTIDUL SOLIDARITĂŢII DEMOCRATICE PENTRU ŞANSE EGALE ŞI O SOCIETATE MAI BUNĂ, împotriva Sentinţei civile nr. 20 din 06.05.2009, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III a Civilă în contradictoriu cu intimatul PARTIDUL POPULAR  şi al PROTECŢIEI SOCIALE  şi ILIE GHEORGHE VASILE CORNEL.
         Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică  la data de  22.02.2010

Modificări  (19.05.2010)-  – Sentinţa civilă nr.  22P pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV a Civilă în dosar nr. 18713/3/2009, în şedinţa publică din data de 28.05.2009:

Admite excepţia netimbrării.
Anulează ca netimbrată cererea formulată de petentul Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, cu sediul în Bucureşti, str. Academiei nr. 2, sector 3.
Cu  recurs în 5 zile de la pronunţare.
Pronunţată în şedinţă publică , azi, 28.05.2009.


Decizia civilă nr. 18713/3/2009 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX a Civilă şi pentru Cauze cu  Proprietatea Intelectuală în dosar nr.   18713/3/2009, în şedinţa publică din data de  18.03.2010:

Admite excepţia de netimbrare.
Anulează contestatia formulată de contestatorul PARTIDUL SOLIDARITĂŢII DEMOCRATICE PENTRU ŞANSE EGALE ŞI O SOCIETATE MAI BUNĂ, împotriva Sentinţei civile nr. 22P/28.05.2009, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV a Civilă în dosarul  nr. 18713/3/2009, în contradictoriu cu intimatul PARTIDUL POPULAR  şi al PROTECŢIEI SOCIALE .
      Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică  la data de  18.03.2010

Modificări  (22.07.2010)– Sentinţa civilă nr. 3 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IIIa Civilă în dosar nr.   32446/3/2009, în şedinţa publică din data de 11.01.2010:
    Respinge cererea formulată de petentul Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, cu sediul în Bucureşti, Calea Victoriei Pasajul Englez nr. 52, et. 1, ap.1, sector 1, ca fiind formulată de o persoană ce nu deţine calitatea legală de reprezentant al petentului, respectiv aceea de preşedinte.
Cu contestaţie .
Pronunţată în şedinţă publică  la data de 11.01.2010.

Decizia civilă nr. 700  pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a III a Civilă şi pentru Cauze  cu Minori şi de Familie în dosar nr. 32446/3/2009, în şedinţa publică din data de 17.06.2010:
Anulează ca netimbrat recursul formulat de Partidul Solidarităţii Democratice Pentru Şanse Egale Şi O Societate Mai Bună împotriva sentinţei civile nr. 3 din 11. 01.2010 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III a Civilă în dosarul nr.  32446/3/2009
Respinge recursurile formulate de recurenţii-intervenienţi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale reprezentat de Secretar General Florea Mitroi, Chira Augustin, Mitroi Florea, Georgescu Ilie, Mărginean Iosif, Drăgănescu Ion, împotriva aceleiaşi sentinţe, ca nefondate.
Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică  la data de  17.06.2010




Modificări  ( 08.11.2012  ) Decizia civilă nr. 1864 R pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosar nr. 4368/3/2012, în şedinţa publică din data de 25.10.2012:
Respinge contestaţia formulată de petentul Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, prin preşedinte interimar Ilie Gheorghe Vasile Cornel, în contradictoriu cu intimatul Partidul Pensionarilor şi Protecţiei Sociale, ca tardiv formulată.
Definitivă şi irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică, azi, 25.10.2012.
Modificări  (28.06.2012  ) Sentinţa civilă nr. 17 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă în dosar nr. 75671/3/2011, în şedinţa publică din data de 14.03.2012:
 Anulează cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost completată, privind pe reclamantul Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale cu sediul în Bucureşti, str. Matei Basarab nr. 64, bl. 110 L, sc. 3, ap. 52, sector  2, prin reprezentant legal Chira Augustin, preşedinte Răcănel Petre şi secretar general Mitroi Florea, şi pe pârâţii Popescu Nicolae cu domiciliul în Bucureşti, str. Deleni nr. 10, bl. T 74, sc. 1, ap.1, sector 2, şi cu domiciliul procesual ales la Cabinet de avocat Popescu Andreea Claudia în Bucureşti, str. Nerva Traian nr. 5, bl. M 65, tronson II, ap. 12, sector 3, şi Uniunea Naţională pentru Progresul României cu sediul în Bucureşti, str. Gh. Brătianu nr. 7, sector 1, ca fiind formulată de  o persoană ce nu are calitatea de reprezentant.
Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică azi, 14.03.2012.
Decizia civilă nr. 1136R pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosar nr. 75671/3/2011, în şedinţa publică din data de 05.06.2012:
Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Răcănel Petre şi Mitroi Florea în numele Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale, împotriva sentinţei civile nr. 17/14.03.2012, pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă, în dosarul nr. 75671/3/2011, în contradictoriu cu intimaţii Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale prin preşedinte Ilie Gheorghe Vasile Cornel, Popescu Nicolae şi Uniunea Naţională pentru Progresul României
Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.06.2012.
Modificare( 28.02.2013) :Sentinţa Civilă nr. 21 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă în dosar nr. 54210/3/2011, în şedinţa publică din data de 02.04.2012:
Respinge cererea de chemare în judecată formulată reclamantul Partidul Popular si al Protecţiei Sociale prin preşedinte Chira Augustin cu sediul ales in b-dul Gh. Magheru, nr. 2-4, ap.37, sector 1, Bucureşti, in contradictoriu cu pârâţii Simion Marian cu domiciliul in oraşul Voluntari, Jud. Ilfov, str. Popasului, nr. 4, Popescu Doru Nicolae cu domiciliul in Bucureşti, str. Aleea Deleni, nr. 10, bl. T 74, sc.1, apt.1, sector 2 şi cu domiciliul procedural ales la Cabinet  de avocat Popescu Andreea Claudia în Bucureşti str. Nerva Traian nr. 5 bl. M65 tronson II ap.12 sector 3, Constantinescu Eugen - Marius cu domiciliul in Buzău Bdul N. Bălcescu bl.30 ap.1, Stefănescu Lucica cu domiciliul in Bucureşti, str. Căderea Bastiliei, nr. 1-5, sector 1 şi cu domiciliul procedural ales la Cabinet de avocat Popescu Andreea Claudia în Bucureşti str. Nerva Traian nr. 5 bl. M 65 tronson II ap.12 sector 3 si Pătru Nicolae domiciliat in Bucureşti, str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, sector 1 si cu intervenienţii în nume propriu Partidul Popular si al Protecţiei Sociale prin Popescu Doru Nicolae cu domiciliul procedural ales la Cabinet de avocat Popescu Andreea Claudia în Bucureşti str. Nerva Traian nr. 5 bl. M 65 tronson II ap.12 sector 3, Ilie Gheorghe Vasile Cornel cu domiciliul în Bucureşti, B-dul 1 Mai nr. 26, bl.6S14, sc.1, et.3, ap.46, sector 6 si Răcănel Petre, cu domiciliul în Bucureşti, str. Vasile Cristescu nr. 8, sector 3.pentru lipsa capacităţii de folosinţă a reprezentantului Chira Augustin.
Admite cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Ilie Gheorghe Vasile Cornel în nume personal.
Respinge ca nefondată cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Răcănel Petre şi cererea de intervenţie în interes propriu formulată de Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale prin Popescu Doru Nicolae pentru lipsa calităţii de reprezentant.
Ia act de renunţarea la judecată cu privire la cererile de intervenţie accesorie şi în interes propriu formulate de Partidul Popular al Protecţiei Sociale prin  reprezentant Ilie Gheorghe Vasile Cornel.
Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică azi, 2.04.2012

Decizia Civilă nr. 329R pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti  – Secţia a IV-a Civilă în dosar nr. 54210/3/2011, în şedinţa publică din data de 15.02.2013:
Respinge excepţia tardivităţii contestaţiei
Anulează contestaţia formulată de contestatorul Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale reprezentat de Mitroi Florea – secretar general, împotriva sentinţei civile nr. 21/02.04.2012 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă în dosarul nr. 54210/3/2011, în contradictoriu cu intimaţii Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale reprezentat de  Chira Augustin, Pătru Nicolae, Popescu Doru Nicolae, Simion Marian, Stefănescu Lucica, Constantinescu Eugen - Marius şi intimaţii-intervenienţi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale prin Popescu Doru Nicolae, Ilie Gheorghe Vasile Cornel şi Răcănel Petre, pentru lipsa calităţii de reprezentant.
Respinge celelalte excepţii ca fiind lipsite de obiect.
Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică, azi, 15.02.2013.
 Modificare ( 07.03.2013 ) :Sentinţa Civilă nr. 30 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă în dosar nr. 150/3/2010, în şedinţa publică din data de 27.10.2011:
Admite excepţia lipsei de interes în formularea acţiunii.
Respinge excepţia lipsei calităţii de reprezentant şi a lipsei calităţii procesuale active a reclamantului.
Respinge  acţiunea principală formulată de Partidul Popular al Protecţiei Sociale, cu domiciliul ales la B.A. IOAN OVIDIU cu sediul în Bucureşti Bd. Gh. Magheru, nr. 2-4, ap.37, sect.1 în contradictoriu cu pârâtul Popescu Nicolae, domiciliat în Bucureşti, sect. 3, str. Academiei nr. 2 şi cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenient Florea Mitroi, domiciliat în Bucureşti, sect 1, str. Smaranda brăescu, nr. 38, bl.20 H, sc.2, ap. 18.
Cu drept de contestaţie în termen de 5 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică, azi, 6.10.2011.
 Decizia civilă nr. 259R pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosar nr. 150/3/2010, în şedinţa publică din data de 08.02.2013:
Constată perimat recursul declarat de recurentul-reclamant Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale reprezentat de preşedinte Chira Augustin împotriva sentinţei civile nr. 30/27.10.2011 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă, în dosarul nr. 150/3/2010, în contradictoriu cu intimatul-pârât Popescu Nicolae şi intimatul – intervenient Mitroi Florea.
Irevocabilă.
Pronunţată în şedinţă publică, azi, 08.02.2013
Modificare (26.03.2013) : Sentinţa civilă nr. 40 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă în dosar nr. 55230/3/2011, în şedinţa publică din data de 18.07.2012:
Respinge ca neîntemeiata excepţia lipsei calităţii de reprezentant al Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale a lui Pătru Nicolae, invocată de intervenientul Ilie Gheorghe Vasile Cornel.
Respinge ca neîntemeiată excepţia lipsei calităţii procesuale active a intervenientului Ilie Gheorghe Vasile Cornel, invocată de petent.
Admite excepţia lipsei capacităţii de folosinţă a intervenientului Chira Augustin cu domiciliul în Bucureşti, bd. Gheorghe Magheru nr. 2-4, ap.37, sector 1.
Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a intervenientului Tănăsescu Claudiu cu domiciliul în Bucureşti, bd. Gheorghe Magheru nr. 2-4, ap.37, sector 1.
Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a intervenientului Răcănel Petre.
Respinge cererea de intervenţie formulată de intervenientul Chira Augustin ca fiind formulată de o persoană fără capacitate de folosinţă.
Respinge cererea de intervenţie formulată de intervenientul Tănăsescu Dan Claudiu, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă.
Admite cererea petentului Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale – prin preşedinte Nicolae Pătru – cu sediul în Bucureşti, str. Academiei nr. 2, mezanin, sector 3, în contradictoriu cu intervenienţii Ilie Gheorghe Vasile Cornel - în calitate de preşedinte de onoare al Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale – cu domiciliul în Bucureşti, bd. 1 Mai nr. 6, sector 6, Răcănel Petre cu domiciliul ales în Bucureşti, str. Ing. Vasile Cristescu nr. 8, sector 2.
Ia act de modificările intervenite în structura de conducere a Partidului Popular şi al Protecţiei Sociale, conform procesului – verbal din 16.07.2011 şi tabelului nominal întocmit la Congresul extraordinar din 16.07.2011.
Dispune înscrierea modificărilor în Registrul Special al Tribunalului Bucureşti.
Respinge ca neîntemeiate cererile de intervenţie formulate de intervenienţii Ilie Gheorghe Vasile Cornel şi Răcănel Petre.
Cu contestaţie în 5 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică, azi 18.07.2012.
Decizia Civilă nr. 182 R pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti  – Secţia a IV-a Civilă în dosar nr. 55230/3/2011, în şedinţa publică din data de 29.01.2013:
Respinge excepţia inadmisibilităţii contestaţiei formulată de Mitroi Florea.
Admite excepţia lipsei calităţii de reprezentant a lui Mitroi Florea pentru P.P.P.S. şi respinge contestaţia contestaţia formulată de Mitroi Florea în numele PPPS, ca fiind formulată de o persoană fără drept de reprezentare.
Respinge excepţia nulităţii contestaţilor.
Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de Ilie Gheorghe Vasile Cornel şi Răcănel Petre, împotriva sentinţei civile nr. 40/18.07.2012 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a III-a Civilă, în dosarul nr. 55230/3/2011, în contradictoriu cu intimaţii Tănăsescu Dan Claudiu şi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale prin preşedinte Nicolae Patru.
Irevocabilă.

Pronunţată în şedinţă publică azi, 29 ianuarie 2013

Sentinta Civila nr. 16  din -1.04.2010 ,  admite cererea formulata de PPPS in sensul modificarii conducerii Partidului PPPS , canform Procesului Verbal al Conferintei Nationale din 25.07.2009, care si-a desfasurat Lucrarile in Calea Victoriei 52 



Şedinţa istorică 
din 02.07.2011 
Ca urmare a scindarii Partidului si a proceselor interminabile , un grup de membri ai Partidului au hatarat o intrunire comuna cu scopul de a stinge toate conflictele din Instantele de Judecata si de a continua impreuna activitatea de consolidare si reorganizarea PPPS .
S-a stabilit in unanimitate , data de desfasurare a Lucrarilor Congresului , pe data de 16 iulie 2011 şi principalele direcţii de actiune conform Memorandumului .
In sensul acesta membrii partidului ,  bine intentionati si de buna credinta au initiat Sedinta Comuna de Lucru in data de 02 iulie 2011 , unde s-a hatarat , ca pe data de 07.iulie (cand este si termen pentru un dosar) sa se mearga la TMB si in fata Instantei de judecata sa se faca cerere de retragere a tuturor proceselor pe rol care privesc Partidul PPPS .


Secvente din Procesul Verbal la
Şedinţa istorică din 02.07.2011 



Dl. P. Răcănel face ultimele precizari , privind stingerea conflictelor dintre membrii Partidului si prezintă detaliile de desfasurare a Congresului PPPS din 16.07.2011
(Ai zice că se depune suflet şi pasiune , dar totul este o mascarada premeditată , o minciună , una se spune , dar în fond se urmăreşte altceva , dezbinarea , cultul personalităţii , ... !)

La sfarsitul sedintei sau redactat si semnat documente comune , pentru a comunica Organizatiilor in Teritoriu , date precise referitoare la desfasurarea Lucrarilor Congresului Extraordinar din 16.07.2011.
Sala şi ora desfasurarii , sau comunicat in timp util .
Dl Mitroi a insistat să se redacteze un document semnat şi parafat prin care sa se comunice Organizatiilor din teritoriu semnalul de împăcare , de acțiune comună .
Desi s-a convenit , de comun acord (conf documentelor semnate mai sus) , ca data a Congresului 16.07.2011 , domnul Mitroi , a comunicat in teritoriu altă data , chiar în ziua urmatoare semnarii documentelor si intelegerii prezentate .
Ce onoare şi credibilitate pot avea dacă nu au demnitate ? 
Ce fel de oameni sunt aceşti aşazişi DOMNI dacă nu respectă o înţelegere scrisa , semnată şi parafată ?

Ei vor să reprezinte Naţia Română ?
Ce-i mînă pe ei în luptă ?

Aceşti domni din gruparea răposatului Chira, au reuşit să distrugă Firavul Partid condus de dl Popescu , care de bine  de rău se mişca , chiar cu candiadt la Presedenţia Romaniei , cu sediu central in Calea Victorioei 52 , cu secretarş şi permanenţă + fax , telefon , internet , sală de conferinţe , cu acţiuni periodice la nivel National , cu întruniri periodice - Conferinţe , Şedinţe , Congres , etc. .

Schița Congresului Extraordinar


PARTIDUL POPULAR SI AL PROTECTIEI SOCIALE
BULETIN  DE  VOT
CONGRESU EXTRAORDINAR DIN ……………….
CONSILIUL  NATIONAL (BP=1-21, CD=22-47 , CN=48-175 )
  
Nr
FUNCTIA
Nume si Prenume
Nr. 
FUNCTIA
Nume si Prenume
Pres Cons National
Popescu Nicolae
33
Secretari exec
Stanescu Tudor  AG
1
Pres. executiv
Simiom Marian
34
Secretari exec
Popa Costica    CJ
2
Primvicepres
Stefanescu Lucica
35
Secretari exec
Angelescu    Nic  DB
3
Primvicepres
36
Secretari exec
Stan Ion             MM
4
Secretar Gen
Alecse Constantin
37
Secretari exec
Nastasa Ioan       SV
5
Vicepresedinte              
Fition Ghe    If
38
Secretari exec
Onu Liliana        SB
6
Vicepresedinte              
Cumpanasu Dtru  Vl
39
Secretari exec
Bunduc Ghe         TL
7
Vicepresedinte              
Patrascu Iancu
40
Menbrii
Simion Emilia      IF
8
Vicepresedinte              
Stamate Teodora
41
Menbrii
Enache Alin I      VL
9
Vicepresedinte              
Udrea Florin
42
Menbrii
Zamfir Nic          VN
10
Vicepresedinte              
Vasiu Ioan            TR
43
Menbrii
Carp Teodor         ST   
11
Vicepresedinte              
Mandescu Marin  CT
44
Menbrii
Dumitru Emil       Bz
12
Vicepresedinte              
Vladasel Nic        Bv
45
Menbrii
Stoica Aurel    Bv
13
Vicepresedinte              
Grama Stefan       PH
46
Menbrii
Hasan Lumunita    Buc
14
Vicepresedinte              
Madescu Marian Il
47
Menbrii
Borzea Virgil           CT
15
Vicepresedinte              
Elisei Ovidiu     BC
48
Menbrii
Carp Tedot      CT
16
Vicepresedinte              
Marian Ilie         Bz
49
Menbrii
Bejan Ana Alina    Buc       
17
Vicepresedinte              
Dinu Ctin          Buc
50
Menbrii
CIORNEI  IOAN    BT
18
Vicepresedinte              
Dan Ghe            Buc
51
Menbrii
Lapuseanu Florin   IS
19
Vicepresedinte              
Tarpescu Dtru   Buc
52
Menbrii
Andrei Ghe             CS
20
Vicepresedinte              
Blagoi Ioan        IL
53
Menbrii
Moisuc Aurel          Sv
21
Vicepresedinte              
Ilie Lucian          GR
54
Menbrii
Albu Nic                HD
22
Secretari exec
Munteanu Mircea HD
55
Menbrii
Queller Iosiv           BV
23
Secretari exec
Pop Maria     Cr Sev
56
Menbrii
Ghemcea Florica      GR
24
Secretari exec
Georgescu Macri Dj
57
Menbrii
Constantin Aurel   BUC
25
Secretari exec
Hotia Dumitras     BH
58
Menbrii
Calota Marian         VL
26
Secretari exec
Lungulescu Niv    PH
59
Menbrii
Butnariu Stefan       MS
27
Secretari exec
Nanu Stefan      VR
60
Menbrii
Crisan Ghe               BV                  
28
Secretari exec
Ghica Mihai       TM
61
Menbrii
Staoica Aurel           BV
29
Secretari exec
Butnariu Mihai    Iasi
62
Menbrii
                                  Bc
30
Secretari exec
Cotoara Emil    MS
63
Menbrii
                                 AG
31
Secretari exec
Cojocariu Vasile BT
64
Menbrii
Chirilus Nicu           Sv
32
Secretari exec
Lascu Ioan        Bv
65
Menbrii
Danciu Aurel           Hd
Nr
FUNCTIA
Nume si Prenume
Nr. 
FUNCTIA
Nume si Prenume
103
Menbrii
Simion Viorica   BV
66
Menbrii
Nicolae Victorita IF
104
Menbrii
Grama Octavian   BV
67
Menbrii
TR
105
Menbrii
BZ
68
Menbrii
VR
106
Menbrii
Florea Cristina  BUC
69
Menbrii
Ghiorghita Mihai   BT
107
Menbrii
Serba Teodor     Buc
70
Menbrii
Popescu Edita        CT
108
Menbrii
Nicolae Victorita   IF
71
Menbrii
Ghencea Florica     GR
109
Menbrii
CJ
72
Menbrii
IL
110
Menbrii

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O lume a societatii paralele

Duda a pus mâna pe Casa Regală

O Nouă Republică !